Reizen organiseren – voorpret voor iedereen!

Het jaar 2016 is nog maar amper begonnen en de vaart zit er al goed in.
De een wil hier naar toe, de ander daar en het uitzoeken van al die reizen bezorgt ook mij als organisator veel voorpret.

Het was voor de kerstdagen al heel erg druk met nieuwe offerteaanvragen.
Alsof er na de kerst geen werkdagen meer zijn. Zo gaat het ook in de supermarkten, boodschappen doen alsof je voor de rest van het jaar moet inslaan. Maar het is natuurlijk mooi dat bedrijven en verenigingen in december al gaan nadenken over een mogelijke reis in het nieuwe jaar. Ik 'filosofeer' graag mee!

Veel bedrijven (en dus ook mijn contactpersonen op de diverse bestemmingen) houden tussen Kerst en Oud/Nieuw de deuren gesloten en zelf had ik ook een weekje vrijaf genomen.
20151225_150938Op een prachtige locatie, bovenop een berg in het serene en fraaie Noorse land, heb ik genoten van de Kerstdagen met mijn gezin en familie. Een heel mooie plek om tot rust te komen en weer nieuwe ideeën, inspiratie en energie op te doen.
En dat is gelukt! Met heel veel zin ben ik in januari weer begonnen met het organiseren van groepsreizen op maat. De eerste reisvoorstellen zijn alweer uitgewerkt en de voorpret is dus alweer begonnen. Waar mocht ik 'in gedachten' al naar toe in deze eerste weken van januari?

Granada; met een bezoek aan de stad en natuurlijk het Alhambra maar daarnaast ook skiën in de Sierra Nevada of een jeepsafari door dat gebied.
Wenen met veel hoogtepunten in het programma zoals bezoeken aan de Hofburg, de Spaanse Rijschool, Schloss Schonbrunn en natuurlijk het bijwonen van een concert, maar ook een workshop Apfelstrudel maken en het leren van de Weense wals staan in dit reisvoorstel.
Budapest, de stad die mijn hart heeft gestolen, met een rondleiding door de Opera (met privé concert!) en een bezoek aan het indrukwekkende Parlementsgebouw, een wijnproeverij en een bezoek aan de poesta.

Zomaar wat reisvoorstellen die afgelopen week ontworpen zijn.
Lekker druk maar wat een voorpret! Dat is het mooie van reizen organiseren. Vanaf het moment van de aanvraag begint voor de cliënt....maar ook voor mij... de voorpret!

En nu maar hopen dat al die mooie voorstellen worden omgezet in echte reizen. Ik geloof erin en heb er nu al zin in. De voorpret is begonnen!

Share this: