Believe it. Dream it. Live it!

BDL-Grouptravel bestaat op 1 november a.s. al weer 1 jaar! Een jaar vol nieuwe ervaringen en uitdagingen, een bijzonder leerzaam jaar maar vooral een jaar om heel dankbaar op terug te kijken. Mijn droom werd werkelijkheid. Door erin te geloven! Door de droom te gaan leven! Gewoon starten....
Each journey starts with the first step!

boekjes 2015In dit eerste jaar heb ik mooie reizen mogen organiseren (en deels zelf ook begeleiden), onder andere naar Milaan, Malaga, Budapest, Florence, Den Bosch, Lissabon, Napels maar ook Battlefield Tours naar België en Frankrijk.
Kortom, een divers aantal stippen op de kaart!

Maar ik heb ook interessante en inspirerende mensen leren kennen.
Collega-ondernemers waar ik nog veel van kan leren; het geweldige 'Netwerk Zakenvrouwen' waar kennis en passie wordt gedeeld; lokale gidsen en contactpersonen die hun bestemming met liefde promoten.
En ik ben bijzonder dankbaar voor mijn familie en vrienden die me onvoorwaardelijk hebben gesteund in dit hectische jaar vol uitdagingen.

alberobello2Voor het nieuwe jaar staan er al weer mooie projecten op stapel. Naar prachtige bestemmingen zoals Parijs, Bilbao, Antwerpen, Krakau en Ibiza.
Daarnaast blijf ik altijd op zoek naar onontdekte of relatief onbekende pareltjes zoals de regio Puglia in Italië, steden als Turijn in Italië of Salamanca in Spanje. Samen met mijn lokale contactpersonen kan ik voor vrijwel iedere bestemming een attractief programma samenstellen.

Om inspiratie op te doen, ga ik binnenkort maar weer eens op reis. Een bezoek brengen aan de beurs IBTM in Barcelona. Netwerken en zakendoen in een prachtige stad. Het leven is mooi. Het leven is één grote ontdekkingsreis.
Believe it.
Dream it.
Live it!

Share this: