Inspirerende reizen!

Vakantie is een tijd van bezinning. Een tijd om nieuwe inspiratie op te doen. Tijd om tijd te maken voor elkaar, je familie, je vrienden, zonder de dagelijkse beslommeringen die altijd maar weer voorrang lijken te krijgen. Als je dan ook nog in de omstandigheden bent dat je dit in een andere omgeving dan thuis kunt doen, staat niets je in de weg om de batterij weer helemaal op te laden!

20150719_104642Zelf mocht ik genieten van een heerlijke vakantie in de Italiaanse Dolomieten.
Een prachtig gebied waar je automatisch tot bezinning komt. Wat een geweldig indrukwekkende natuur, wat een adembenemende uitzichten, wat een stilte boven op de berg, wat een gemoedelijkheid in de bergdorpjes.
En…wat een zegen om even geen internet te hebben.
We hebben genoten van de omgeving maar ook van het samenzijn, de goede gesprekken, spelletjes doen, lekker eten en drinken.
En na een paar weken is het heerlijk om met nieuwe inspiratie en frisse moed weer aan de slag te gaan.

 
Eigenlijk kun je dit ook toepassen op incentivereizen.
20150719_120438Met je collega’s, je business club, je Raad van Bestuur en Commissarissen, je personeelsvereniging, er even tussenuit.
Tijd maken voor elkaar om weer echt te communiceren. Je bezinnen op de koers van het bedrijf, toekomstplannen maken en vooral ook nieuwe inspiratie opdoen. Dat krijg je namelijk automatisch als je even weg van je werkplek bent!
En dan maakt het niet  uit of je dat in die mooie Italiaanse Dolomieten doet, aan de Zuid-Franse zuidkust of in een hutje op de Drentse heide. Het gaat erom dat je elkaar ontmoet en met elkaar praat in een andere setting dan op de werkplek. Teambuilding in optima forma.

De incentivereis als bezinningsmoment.
Zodat je weer met frisse moed en met hernieuwde inspiratie aan het werk kunt.
Ik ben weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen met inspirerende reizen.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek!

Share this: