In de ban van de 3 B’s

Het is hoogseizoen! Dat is heel gebruikelijk in de maanden april t/m juni, net zoals in de maanden september en oktober. Het zijn de favoriete maanden voor bedrijfsuitjes en incentives dus ben ik momenteel druk met organiseren maar ook veel op reis.
Ik ben zogezegd in de ban van de 3 B's:  Bijzonder Boeiende Bestemmingen, te weten de Balearen, Budapest en Bilbao.

20160513_165110Half mei was ik op inspectie op Ibiza, een van de eilanden van de Balearen groep. Ik heb daar al een travelblog aan gewijd op mijn website. Het was een geweldige, leerzame en inspirerende ervaring. Deze groep kan straks in september met een gerust hart afreizen naar Ibiza.

Vorige week mocht ik op een inspectiereis naar Budapest. Ik ben daar de afgelopen jaren vaker geweest en  niet geheel toevallig: in 2014 werd ik op slag verliefd op deze prachtige stad. 20160523_210646De gasten, waarmee ik toen in Budapest was, deelden het enthousiasme en gelukkig niet alleen onderling. De mond-tot-mond reclame bracht mij in 2015 met een nieuwe groep in Budapest. Mijn eigen enthousiasme voor deze stad heeft er voor gezorgd dat ik ook in 2016 met een groep naar Budapest zal reizen. Tijdens deze inspectiereis werd ik wederom bevestigd in het vermoeden dat Budapest zijn gasten overrompelt met haar schoonheid en gastvrijheid. De stad heeft er weer een paar fans bij! En in oktober komt daar zeker weten nog een grote groep liefhebbers bij!

20160405_165251Nu kan ik de koffer weer inpakken om naar Bilbao te reizen. In april heb ik al een kort bezoek aan de stad gebracht ter voorbereiding voor deze reis en mocht ik al ervaren dat ook Bilbao haar bezoekers weet te verrassen. Ik ben benieuwd wat de indruk is van de gasten waarmee ik deze week Bilbao en San Sebastian zal bezoeken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook zij in de ban zullen zijn van Bilbao, één van mijn Bijzonder Boeiende Bestemmingen!

Share this: